Vacature: Monitoring en Observability

Vacature: Monitoring & Observability Expert

Ben jij de monitoring en observability expert die wij zoeken voor ons dynamische team? Wij zijn een creatieve en probleemoplossende organisatie, waar techniek en innovatie centraal staan.

Functieomschrijving:
Als expert in monitoring en observability ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van geavanceerde monitoringoplossingen voor onze klanten. Wij zoeken iemand met:

 • Een professionele werkhouding en denkniveau.
 • Ervaring in monitoring en observability tools.
 • Kennis van moderne technologieën en praktijken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Tooling:
  In deze rol werk je met de nieuwste tools en technologieën op het gebied van monitoring en observability

Arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen € 4.000 en € 6.500 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Werken vanuit huis of vanuit Boutique kantoor in Amsterdam, Rotterdam of Klarenbeek(regio Arnhem)
 • Uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.
 • Een open en collaboratieve bedrijfscultuur.

Over Ons:
Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de toekomst. Passie voor technologie staat bij ons voorop. Wij bieden een werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en waar je kunt groeien en ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken in ons team? Neem contact op! 

Over Kroescontrol

Kroescontrol is een ambitieus bedrijf met een enthousiaste en informele werksfeer. Wij specialiseren ons in cloud engineering & infrastructure automation. Met een proactieve houding en automatiseringsmindset gaan wij overal aan de slag. Samen met onze opdrachtgevers gaan we op zoek naar een architectuur die werkt en toekomstproof is!

Bij Kroescontrol is passie voor techniek het belangrijkste criterium dat is dan ook de reden dat het management van Kroescontrol nog steeds ook zelf veel projecten doet.

Omdat Kroescontrol passie en plezier voor techniek zo belangrijk vindt hebben we de 90⁄10 regel geïntroduceerd. Dat betekent dat je 10% van jouw werktijd mag gebruiken om dingen te ondernemen die de andere 90% leuker maken.

Kortom een bedrijf dat zowel voor haar klanten als jou klaarstaat. Kom jij ons versterken?

PS: We proberen maandelijks iets leuks te organiseren zoals karten of snowboarden gevolgd met een etentje. Ook houden we er van om in onze vrije tijd bezig te zijn met Tesla’s, domotica en techniek in het algemeen. Jij ook?

Herken jij je in onze werksfeer en wil jij aan je eigen toekomst werken in een leuke omgeving? Neem contact op met +31 6 3411 6494!

Vacatures