Managed Linux

Linux

Linux is essentieel voor de dagelijkse werking van veel bedrijfsprocessen. Daarom hebben we uitgebreide Linux-beheerdiensten die aansluiten op uw specifieke behoeften. Of uw organisatie nu groot of klein is, onze aangepaste pakketten zorgen ervoor dat uw Linux-systemen efficiënt, veilig en zonder storingen werken. Wij bieden niet alleen diensten, maar streven ernaar uw partner in Linux beheer te zijn.

Managed Linux van Kroescontrol

Of het nu gaat om het up-to-date houden van uw systemen met de nieuwste beveiligingspatches of om 24/7 monitoring, Wij zorgen ervoor dat de processen altijd blijven functioneren.

Dit is het

Altijd

Uitbesteding van uw Linux Beheer

Bij Kroescontrol leveren we niet alleen kennis, maar ook continuïteit en stabiliteit. We hebben een bewezen staat van dienst in het inrichten en beheren van bedrijfskritische Linux-omgevingen. Onze benadering is:

Kroescontrol staat voor een aanpak waarbij technische expertise en klantgerichtheid samenkomen. Wij streven naar partnerschappen waarbij innovatie, kwaliteit en uw IT-doelen centraal staan.

Managed Linux van Kroescontrol

Of het nu gaat om het up-to-date houden van uw systemen met de nieuwste beveiligingspatches of om 24/7 monitoring, Wij zorgen ervoor dat de processen altijd blijven functioneren.

1. Best-Effort beheer

Ideaal voor niet-kritieke bedrijfsprocessen

 • Beheer voornamelijk tijdens kantooruren: Onze ondersteuning is beschikbaar gedurende standaard werkuren, zodat uw team altijd toegang heeft tot deskundige hulp wanneer dat nodig is.
 • Maandelijkse up-to-date met de nieuwste beveiligingspatches
 • Incidentoplossing binnen kantooruren: Problemen worden efficiënt en effectief aangepakt tijdens de normale werktijden.
 • Flexibele “Best Effort”-aanpak: We werken met u samen om de beste inspanningen te leveren op basis van prioriteit en beschikbaarheid van middelen.
 • Niet aanbevolen voor essentiële processen: Dit pakket is geschikt voor processen waarbij tijdskritieke reacties niet essentieel zijn.
 • Vanaf €1.200 per maand

2. Monitoring en beheer

Geschikt voor bedrijfskritieke operaties

 • Ondersteuning voor essentiële bedrijfsprocessen om aan de eisen van uw belangrijkste bedrijfsactiviteiten te voldoen.
 • Maandelijkse up-to-date met de nieuwste beveiligingspatches
 • Probleemoplossing tijdens kantoortijden
 • Eventuele issues die tijdens de monitoring worden geïdentificeerd, worden prompt aangepakt (binnen de SLA)
 • Optioneel: 24/7 ondersteuning: Voor continue beschikbaarheid vereisen, bieden wij de mogelijkheid om onze service uit te breiden naar 24/7 ondersteuning.
 • Vanaf €2.300 per maand

3. Monitoring en beheer uitgebreid

Volledig uitbesteed beheer

 • Voortdurende verbetering en kwaliteitsborging: We zijn constant gericht op het verbeteren van onze diensten en het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen.
 • Continu voeren we met cybersecurity experts security scan uit zodat we de systemen continu veilig blijven.
 • Uitgebreide kennisdeling: Ons beheerteam deelt expertise en inzichten om te zorgen voor de beste service.
 • Vanaf €3.500 per maand

Voor meer informatie over onze diensten of om een pakket aan te vragen dat past bij uw unieke behoeften, neem vandaag nog contact met ons op.

Kenmerken

Best-Effort beheer

Monitoring en beheer

Monitoring en beheer

uitgebreid

Maandelijkse security update

Ja

Ja

Ja

Security en beveiligingspatches

 

Ja

Ja

Incident Oplossing 


binnen kantoortijden


binnen kantoortijden


24/7

Aanbevolen voor essentiële processen

 

Ja

Ja

Aanbevolen voor bedrijfskritieke processen

  

Ja

Voortdurende verbetering

  

Ja

Kwaliteitsborging

  

Ja

security scans

 

remote

remote en onsite

Uitgebreide kennisdeling

 

remote

remote en onsite

Prijs

Vanaf* €1.200/mnd

Vanaf* €2.300/mnd

Vanaf* €3.500/mnd

* De vermelde prijzen zijn startprijzen en dienen als indicatie. De uiteindelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en vereisten. We raden aan om contact met ons op te nemen voor een gedetailleerde offerte die is afgestemd op uw unieke situatie.

 

Essentiële Processen zijn processen zijn die noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de organisatie, maar waarvan een verstoring niet direct tot grote financiële verliezen leidt.

Bedrijfskritieke processen zijn processen waarvan een verstoring een directe en significante impact kan hebben op de winstgevendheid, reputatie of continuïteit van de aangeboden dienst.

Heb jij een uitdaging voor ons of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?