Over Kroescontrol

Meer over Kroescontrol

Wij houden van computeren

Bij Kroescontrol zijn we gepassioneerd over technologie en we geloven dat het de sleutel is tot het oplossen van complexe problemen en het creëren van waardevolle oplossingen. We zijn een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in automatisering, voornamelijk in de cloud. Ons team van ervaren technici heeft uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën en trends in de IT-wereld en we blijven voortdurend innoveren om onze klanten te helpen!

én uitdagingen!

Onze focus ligt op het begrijpen van de behoeften van onze klanten. We geloven in het bieden van persoonlijke aandacht en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met de resultaten die we leveren. We geloven dat ons werk niet alleen gaat over het oplossen van problemen, maar ook over het verkennen van de grenzen van wat mogelijk is. We zijn trots op onze uitgebreide kennis van de technologie en we delen deze passie graag met onze klanten. Ons doel is om samen te werken met onze klanten om de best mogelijke resultaten te bereiken en hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Innovate and Elevate

Ontdek meer over onze missie en visie op onze Bedrijfsprofielpagina.

Perspectief van techniek en techneut centraal

Door het perspectief van techniek en techneuten in te nemen is de kans van slagen van een project groter. Geen financiele verliezen, security problemen met Kroescontrol. 

90/10 regel

Bij Kroescontrol staan de passie voor techniek en plezier voorop. Daarom hanteren we een 90/10 regel, dit houdt in dat iedereen 10% van zijn tijd mag gebruiken om de andere 90% leuker te maken. 

Onze mensen zijn zo gepassioneerd en houden zo van computeren dat zij er in hun dagelijks leven ook zoet mee zijn.

Training en scholing

Binnen Kroescontrol is ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor training binnen een project. 

We zijn trots op onze uitgebreide kennis en ervaring en we delen deze graag met onze klanten om hen te helpen groeien en bloeien in de snel veranderende wereld van technologie.

Opdrachtgever

Voor onze opdrachtgevers is de inzet van onze ingenieurs via detachering een strategische keuze die meervoudige voordelen biedt. Door samen te werken met Kroescontrol, krijgt u toegang tot hooggekwalificeerde Linux/Cloud/DevOps/SRE experts die uw projecten met de nodige deskundigheid en innovatieve oplossingen kunnen ondersteunen.

Innovatie en Expertise

Onze ingenieurs brengen niet alleen hun technische vaardigheden mee, maar ook een frisse kijk en nieuwe ideeën die kunnen helpen bij het aanpakken van technische uitdagingen en het realiseren van uw langetermijndoelstellingen.

Code hard, play hard!

Bij Kroescontrol werken gepassioneerde en resultaatgerichte engineers. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Code awesome shit!

Onze engineers zijn gecertificeerd

Wij zijn altijd op zoek naar collega's!

kroescontrol detachering