Vacature: DevSecOps Engineer

Ga de uitdaging aan als onze Azure DevOps Engineer!

Deze rol is cruciaal in het navigeren van de complexe wereld van cybersecurity, automatisering en DevOps, waarbij jij ervoor zorgt dat elke opdracht niet alleen efficiënt en gestroomlijnd wordt uitgevoerd, maar ook optimaal beveiligd is tegen hedendaagse digitale dreigingen.

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan met geavanceerde cloud-automatiseringsprojecten en heb je een passie voor het implementeren van complexe infrastructuuroplossingen? Ben je klaar om een cruciale rol te spelen in een dynamische omgeving bij een reeks van middelgrote tot multinationale bedrijven?

Wij zijn op zoek naar een Security Automation DevOps Engineer die de uitdaging aangaat om voor onze klanten de DevOps-activiteiten naar een hoger niveau te tillen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en onderhouden van robuuste Azure DevOps-pipelines, het ontwikkelen van Terraform IaC templates, en het bieden van ondersteuning bij de implementatie van applicatiecontainers volgens de DevSecOps-normen.

Jouw kennis en ervaring in Python, PowerShell, Bash scripting, Azure DevOps CI/CD-pipelines, Terraform, AKS en Docker stellen je in staat om betrouwbare en schaalbare infrastructuuroplossingen te creëren. Je zult volledige verantwoordelijkheid dragen over de door jou ontwikkelde pipelines, scripts en code. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand met een sterke kennis van systeemontwerp, architecturale patronen en een cyber security mindset.

DevSecOps

DevOps Security, of DevSecOps, omvat praktijken, culturele benaderingen en hulpmiddelen die softwareontwikkeling (Dev), IT-beheer (Ops) en beveiliging (Sec) samenvoegen. Dit verhoogt het vermogen van een organisatie om applicaties en diensten snel en veilig te leveren.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen € 4.000 en € 6.500 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Werken vanuit huis of vanuit Boutique kantoor in Amsterdam, Rotterdam of Klarenbeek(regio Arnhem)
  • Reiskostenvergoeding

  • Bedrijfsauto

  • Budget voor professionele ontwikkeling

  • 30 vakantiedagen

  • Pensioen

  • 90⁄10 regel

  • Soort dienstverband: Fulltime (40 uur per week)

Certificeringen en opleidingen

Wil jij je in de toekomst een opleiding volgen en je certificeren? Bij Kroescontrol is “the sky the limit”. We leggen geen financiële beperking op het studiebudget. Wij hechten veel waarde aan certificaten en in overleg is veel mogelijk. Niet iedereen is gemaakt voor scholing en haalt even gemakkelijk certificaten. Daarom staat de passie voor techniek bij ons altijd voorop!

Over Kroescontrol

Kroescontrol is een ambitieus bedrijf met een enthousiaste en informele werksfeer. Wij specialiseren ons in cloud engineering & infrastructure automation. Met een proactieve houding en automatiseringsmindset gaan wij overal aan de slag. Samen met onze opdrachtgevers gaan we op zoek naar een architectuur die werkt en toekomstproof is!

Bij Kroescontrol is passie voor techniek het belangrijkste criterium dat is dan ook de reden dat het management van Kroescontrol nog steeds ook zelf veel projecten doet.

Omdat Kroescontrol passie en plezier voor techniek zo belangrijk vindt hebben we de 90⁄10 regel geïntroduceerd. Dat betekent dat je 10% van jouw werktijd mag gebruiken om dingen te ondernemen die de andere 90% leuker maken.

Kortom een bedrijf dat zowel voor haar klanten als jou klaarstaat. Kom jij ons versterken?

PS: We proberen maandelijks iets leuks te organiseren zoals karten of snowboarden gevolgd met een etentje. Ook houden we er van om in onze vrije tijd bezig te zijn met Tesla’s, domotica en techniek in het algemeen. Jij ook?

Herken jij je in onze werksfeer en wil jij aan je eigen toekomst werken in een leuke omgeving? Neem contact op met +31 6 3411 6494!

Vacatures