Werken bij Kroescontrol

Bij Kroescontrol streven we ernaar om een werkomgeving te creëren die niet alleen uitdagend en stimulerend is, maar ook inspirerend. We geloven in vrijheid om je te ontwikkelen, te groeien en je vaardigheden uit te breiden. 

Als je op zoek bent naar een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je je kunt ontwikkelen en groeien op het gebied van technologie, dan is Kroescontrol de perfecte plek voor jou.

Voordelen werken bij Kroescontrol:

  • Bonus regeling
  • Tesla
  • Gadgets 
  • Hybride werken
  • Vrije studiekeuze
  • Leuke collega’s

Code hard, play hard!

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goede en gedreven engineers! Interesse? Stuur gerust een mail of reageer op een van onderstaande vacatures.

Cloud engineer

Kroescontrol is op zoek naar een cloud engineer. Wij zijn een jong bedrijf bestaande uit cloud en automation engineers. Onze werkzaamheden bestaan uit consultancy, managed services, trainingen en detacheringswerk.

DevOps engineer

Kroescontrol is op zoek naar een DevOps engineer. Wij zijn een jong bedrijf bestaande uit cloud en automation engineers. Onze werkzaamheden bestaan uit consultancy, managed services, trainingen en detacheringswerk.

Linux engineer

Kroescontrol is op zoek naar een linux engineer. Wij zijn een jong bedrijf bestaande uit cloud en automation engineers. Onze werkzaamheden bestaan uit consultancy, managed services, trainingen en detacheringswerk.

Eerst meer weten over onze diensten?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je een uitdaging? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wat je vraagstuk ook is.