Diensten

Bij ons staat jouw organisatie wél centraal

Diensten van Kroescontrol

Kroescontrol is gespecialiseerd in het naadloos aansluiten van kritische bedrijfsprocessen op jouw organisatie. Jouw uitdagingen zijn voor ons een kans om te excelleren. Wij voorzien je van technische expertise en zijn jouw technische sparringpartner.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Samen bouwen we aan snellere, betrouwbaardere software.

DevOps

DevOps is de sleutel tot het realiseren van snelle en betrouwbare software ontwikkeling en -implementatie. DevOps is een evoluerend framework om software ontwikkeling en beheer dichter bij elkaar te brengen. Alle projecten worden daarom volgens deze filosofie aangevat.

Tijdelijke inzet met blijvende resultaten.

Interim Engineering

Wij combineren onze technische kennis met een praktische aanpak om jouw ICT-doelen te realiseren. Dat is met ons Interim Engineering niet anders. Wij bieden gespecialiseerde, flexibele ondersteuning die naadloos aansluit bij je bestaande teams en projecten. Onze interim engineers werken met dezelfde toewijding aan kwaliteit en innovatie, om het succes van grootschalige technologische initiatieven te waarborgen.

interim engineering

Optimaliseer je software-ontwikkeling en -implementatie met containerisatie.

Containerisatie

Containerisatie is een krachtige technologie die werd ontwikkelend in 1979.  Deze technologie maakt het mogelijk om applicaties te isoleren en te verplaatsen tussen verschillende omgevingen, bijvoorbeeld test en productie. Hierdoor kunnen organisatie hun software sneller en betrouwbaarder implementeren en schalen. Hogere efficiëntie en flexibiliteit.

Kroescontrol is gespecialiseerd in containerisatie en kan je helpen bij de implementatie en het beheer.  Door te investeren in containerisatie kan jouw bedrijf de software-ontwikkeling naar een hoger niveau tillen.

kubernetes containerisatie cyberlabs diensten

Aanpassingsvermogen is cruciaal om te overleven in deze snel veranderende wereld.

Sprint-Projecten

ICT-projecten vragen een dynamische aanpak omdat de omgeving snel verandert. Aangezien wij streven naar duurzame oplossingen, benaderen wij elke verandering als sprint-project. Op deze manier leveren wij razendsnel deelresultaten op terwijl wij ons aan blijven passen aan veranderende omstandigheden.

kubernetes containerisatie cyberlabs diensten

Volledig beveiligd en up-to-date met kostenefficiënt Linux-beheer.

Managed Linux

Met Managed Linux nemen wij de verantwoordelijkheid van het beheer en onderhoud van jouw Linux-server op ons. Dit omvat onder andere de installatie van software, beveiligingsupdates, back-ups en monitoring. Op deze manier kan jouw organisatie zich volledig concentreren op zijn kernactiviteiten. Bovendien is het een stuk kostenefficiënter en behoren kritieke incidenten tot het verleden.

managed linux cyberlabs diensten

Product innovatie

Automation

DevOps

Enterprise Solution

Integrated & dedicated teams

Management Reports

Cloud native

Site Reliability Engineering (SRE)

Wij zijn altijd op zoek naar collega's!