Diensten

Het kan altijd sneller en efficiënter!

Diensten van Kroescontrol

Kroescontrol is jouw technische sparringspartner gespecialiseerd in automatiseringsvraagstukken. Wij voorzien organisaties graag van de beste en duurzaamste oplossingen. Uitdagingen schrikken ons niet af!

Wij zijn gespecialiseerd in:

Transformeer jouw bedrijf met de kracht van de cloudnative technologieën.

Cloud Native

Cloudnative is een benadering van het bouwen en uitvoeren van applicaties die specifiek zijn ontworpen om te worden geïmplementeerd en uitgevoerd in de cloud.

Onze cloudnative-experts staan voor je klaar! Jouw applicatie kan een geschikte kandidaat zijn voor een cloud migratie. Bijvoorbeeld naar AWS, Azure of GCP. 

Samen bouwen we aan snellere, betrouwbaardere software met DevOps.

DevOps

 

DevOps is de sleutel tot het realiseren van snelle en betrouwbare software-ontwikkeling en -implementatie. DevOps brengt developement (ontwikkeling) en operations (beheer) dichter bij elkaar.

DevOps is een evoluerende filosofie en framework. Bij Kroescontrol werken wij volgens deze filosofie.

cloudnative diensten cyberlabs

Versnel innovatie en verlaag je kosten met opensource-technologie.

Opensource

Kroescontrol heeft de voorkeur op te werken met opensource software. Het voordeel van opensource is dat systemen makkelijk te koppelen zijn, maar ook makkelijker te vervangen zijn door andere systemen.

Hierdoor zijn organisaties in staat om flexibel, innovatief en kosteneffectief te opereren. Door te profiteren van de voordelen van open-source software, zoals lagere kosten, snellere ontwikkeling en meer flexibiliteit, kunnen bedrijven hun concurrentievoordeel vergroten en meer waarde creëren voor hun klanten. 

Optimaliseer je software-ontwikkeling en -implementatie met containerisatie.

Containerisatie

Containerisatie is een krachtige technologie die werd ontwikkelend in 1979.  Deze technologie maakt het mogelijk om applicaties te isoleren en te verplaatsen tussen verschillende omgevingen, bijvoorbeeld test en productie. Hierdoor kunnen organisatie hun software sneller en betrouwbaarder implementeren en schalen. Hogere efficiëntie en flexibiliteit.

Kroescontrol is gespecialiseerd in containerisatie en kan je helpen bij de implementatie en het beheer.  Door te investeren in containerisatie kan jouw bedrijf de software-ontwikkeling naar een hoger niveau tillen.

kubernetes containerisatie cyberlabs diensten

Beveiligd en up-to-date. Professionele en kosteneffectieve beheerde Linux-services.

Managed Linux

Managed Linux is een dienst waarbij wij, Kroescontrol, de verantwoordelijkheid op ons nemen om jouw Linux-server te beheren en te onderhouden. We nemen de dagelijkse taken van het serverbeheer, zoals installatie van software, beveiligingsupdates, back-ups en monitoring, op ons, zodat organisatie zich kunnen concentreren op hun eigen bedrijfsactiviteiten.

Kortom, managed Linux is een betrouwbare en kosteneffectieve manier om een Linux-server te outsourcen.

managed linux cyberlabs diensten

Advies

Development

Product innovatie

Automation

DevOps

Quality Assurance

Enterprise Solution

Integrated & dedicated teams

Management Reports

Big data and analytics

Cloud infrastructure

On-prem infrastructure

SRE

Linux Expertise

Ontvang een offerte

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen, project en/of oplossing(en) met je door te nemen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je een uitdaging? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wat je vraagstuk ook is.