Het Verhaal

Pixel, Passie en Plezier! Kroescontrol in 3 woorden!

Wie zijn wij?

Kroescontrol is een ambitieus bedrijf met een enthousiaste en informele werksfeer. Wij specialiseren ons in cloud engineering & infrastructure automation. Met een proactieve houding en automatiseringsmindset gaan wij overal aan de slag met het doel onze eigen inzet zo snel mogelijk te minimaliseren.

Een goed systeem onderhoudt immers zichzelf en versterkt de krachten van engineers en eindgebruikers. Bij Kroescontrol staan de passie voor techniek en plezier voorop, dat kan ook vanwege onze informele werksfeer. Dit blijkt onder andere uit de 90/10 regel, die houdt in dat iedereen 10% van zijn tijd mag gebruiken om de andere 90% leuker te maken. Momenteel zijn wij in die 10% bijvoorbeeld druk bezig met onze passie voor domotica & Tesla’s.

Serge Kroes

Serge Kroes

Senior DevOps Engineer & Trainer

Pim Jeursen

Pim Jeursen

Senior Cloud Engineer & Trainer

Daniël Roos

Daniël Roos

Stagair Strategist

Missie en Visie

Lees meer over het ontstaan en de kernwaarden van Kroescontrol

Ontstaan & Visie

Ontstaan & Visie

Na een succesvolle onderneming in de horeca gehad te hebben en jaren in de IT-werkzaam te zijn geweest kwam het idee voor Kroescontrol bij Serge Kroes op. Het viel hem op dat leuke groepen zelfs saai werk uitdagend kunnen maken. Door een bedrijf op te richten met bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden en de passie voor techniek als belangrijkste aannamecriterium wilde hij zo’n groep tot stand brengen. Na enkele jaren als freelancer actief te zijn geweest is Serge in 2019 echt actief met deze droom aan de slag te gaan. Zodoende werd Kroescontrol in 2019 twee man sterker en zet deze groei zich door in 2020.

Missie

Er is altijd ruimte voor verbetering, ook in de detacheringsmarkt. Toen Serge begon de detacheringsmarkt verbaasde hij zich al vrij snel over de grote inkomensverschillen tussen daadwerkelijke engineers die al het werk leveren en het management. In eigen woorden is het niet fair om iemand met een uurtarief van 150 euro in een VW Polo te laten rondrijden. Met Kroescontrol wil hij onder andere dit probleem aanpakken. Iedereen verdient een eerlijk deel van de beloning.

Missie